Den s Policií ČR 2019

28.05.2019 | SPADIA | Archiv

Praha

Máte zájem zúčastnit se tradičního setkání s policisty? Přijďte se 8. června 2019 podívat na vystavenou techniku a ukázky činnosti policistů. Opět se budeme věnovat prevenci a to díky partnerství s STK pro chlapy a zázemí ZZMV ČR.

Den s Policií ČR 2019
Den s Policií ČR 2019

Na akci se dále představí Hasičský záchranný sbor hl. m. Prahy, Zdravotnická záchranná služba hl. m. Prahy, Městská policie hl. m. Prahy, Celní úřad pro hl. m. Prahu, Vězeňská služba ČR a Aktivní zálohy Armády ČR. Pro děti jsou připraveny atrakce a soutěže.

Opět se budeme věnovat prevenci a to díky partnerství s STK pro chlapy a zázemí ZZMV ČR.

Budeme provádět rychlý orientační test na vyšetření cholesterolu, triacylglycerolů, HDL a LDL cholesterolu. Orientační test bude proveden zdravotní laborantkou z kapilární krve zájemce, což je kapka krve z prstu. Vyhodnocení testu proběhne do deseti minut na POCT analyzátorech firmy Roche. Odběry na zjištění lipidového metabolismu se provádějí ráno na lačno. Vzhledem k tomu, že většina zájemců lačná pravděpodobně nebude, budou výsledky testu pouze orientační.

Pokud přístroje zaznamenají vyšší nebo vysoké vysoké hodnoty analytů, bude zájemcům doporučeno navštívit svého praktického lékaře, případně kontaktovat naši laboratoř a nechat si vyšetření zopakovat na lačno.

Program a další informace: http://denspolicii.cz/ 

NAKOUKNĚTE S NÁMI za zavřené dveře

  • a podívejte se jak vypadá práce v diagnostických laboratořích
  • co se děje se vzorky
  • záleží nám na každém výsledku 
Více informací